Kamerunlu gelin ve Türk mühendisin aşk hikayesi 3 çocukla taçlandı

Farklı kültürlerden gelen Fadhila Seren ve Nuh Emrah Seren, gezginlerin dil öğrenmek için kullandığı bir sitede tanışarak büyük bir aşk hikayesi yazdılar. Tanışmalarının ardından 3 ay gibi kısa bir sürede evlenme kararı alan çift, bugün 3 çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 15:51

Kamerun’dan İstanbul’a eğitim amacıyla gelen Fadhila Seren ve yazılım mühendisi Nuh Emrah Seren’in yolları, gezginlerin gittikleri ülkeleri tanımak ve yabancı dillerini geliştirmek için kullandıkları bir sitede kesişti. Farklı kültürlerden olmalarına rağmen ilk görüşte birbirlerine aşık olan çift, tanışmalarının üzerinden sadece 3 ay geçtikten sonra evlenme kararı aldı. Bugün 3 çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olan Seren çifti, birbirlerine olan bağlılıklarını ve tanışma hikayelerini paylaştı.

"Buluştuğumuz Gün Evlenme Teklifi Aldım"

Üç çocuk sahibi olan çift, tanışma hikayelerini anlattı. Fadhila Seren, Niğde’ye gelin geldiğini ve arkadaşı sayesinde kullanmaya başladığı bir uygulama aracılığıyla Nuh Emrah Seren ile tanıştığını belirterek, karşılaştıkları ilk gün evlenme teklifi aldığını söyledi. Fadhila, "Sadece gezinmek için o gün uygulamayı kullandım. Emrah bana yazdı, bir süre konuştuk ve 'uygulamayı siliyorum' dedim. Numaramı istedi ve hemen aradı. Sonrasında beni kahve içmeye davet etti. Buluştuktan sonra beni sorgular gibi sorular sordu, 'Kaç çocuk istersin?' gibi. Ve 'Benimle evlenmek ister misin?' dedi. Tanıştıktan 3 ay sonra da evlendik" dedi.

"Farklı Kültürler Bizi Birleştirdi"

Eşinin Kamerunlu olması ve kız tarafının düğüne gelemeyeceğini düşündüğü için sadece nikah yapmayı planladıklarını belirten Nuh Emrah Seren, ailesinin isteği üzerine düğün yaptıklarını söyledi. Seren, "Gezginlerin gittiği yerleri tanımak ve dil öğrenmek için kullandıkları bir siteye on yıldır üyeyim. Farklı dilleri öğrenmek, özellikle İngilizce pratiği yapmak amacıyla bu siteyi kullanıyordum. Ben Türkçe öğretirken karşımdaki de bana İngilizce öğretiyordu. Bu platformda Fadhila’yı gördüm ve tanıştık. Kız tarafı burada olamayacağı için 'sadece nikah yaparız' dedim ama annem düğün istedi. Sonunda düğünümüzü yaptık. Farklı kültürlerden olsak da birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz" dedi.