Trump'a yönelik suikast girişimi sonrasında Simpsonlar gündem oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pennsylvania'daki mitinginde suikast girişimi düzenlenmesi sonrasında, sosyal medyada The Simpsons dizisinin önceden tahminlerde bulunduğu iddiaları gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:52

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın, Pennsylvania eyaletinde yaptığı seçim mitingi sırasında suikast girişimi düzenlendi. Yaralanan Trump'ın sağlık durumu iyiyken sosyal medyada kehanetleriyle ünlü Simpsonlar yine gündem oldu. Pek çok olayı daha önceden bildiği yolunda iddialarla dikkat çeken The Simpsons (Simpsonlar) dizisi, eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimi de tahmin etti mi? Sosyal medya kullanıcıları durum üzerine ikiye ayrıldı.

ABD yapımı The Simpsons çizgi dizisi olayları önceden tahmin etmesiyle sık sık gündeme gelirken, Trump’a suikast girişiminde de benzer bir süreç yaşandı. Geçmişte Trump’ın başkanlığını bildiği öne sürülen Simpsonlar’da Donald Trump’a yönelik suikast girişimine atfedilen sahne olduğu öne sürüldü.

Sosyal medya kullanıcıları Simpsonlar'ın Trump'a yönelik suikast girişimini tahmin ettiğini söylüyor. Bazı kullanıcılar ise aynı fikirde değil... Sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında olan Simpsonlar'dan olduğu öne sürülen bir kare de ses getirdi.