Milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesi ile olan fotoğrafına çirkin yorumlar yapıldı

Paris Olimpiyatları'nda dikkat çeken milli sporcu Yusuf Dikeç, annesiyle paylaştığı bir fotoğrafın ardından sosyal medyada çirkin yorumların hedefi oldu. Dikeç’in paylaşımına gelen tepkiler ve destek mesajları gündem yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 10:56

Bu yıl düzenlenen Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden Yusuf Dikeç, sadece başarılı performansıyla değil, aynı zamanda dikkat çeken atış pozisyonu ile de gündeme gelmişti. Olimpiyatların bitmesine rağmen gündemden düşmeyen Dikeç, bu kez de annesiyle paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle sosyal medyanın hedefi oldu.

Milli sporcu, X hesabından annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını "En değerlim" anlamına gelen "My Most Precious..." notuyla paylaştı. Ancak bu paylaşımın ardından Dikeç'in fotoğrafının altına yağmur gibi çirkin yorumlar yağmaya başladı.

"SİL ŞUNU" BASKILARI

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Dikeç'in annesinin başörtüsünden rahatsız olarak, fotoğrafın silinmesini istedi. "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" gibi yorumlar yapılırken, bazıları da "Avrupa'ya küçük düştük" şeklinde tepki gösterdi. Bu çirkin yorumlara tepki gösteren kullanıcılar da oldu.

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU LİNÇ SEBEBİ OLDU

Olimpiyatlarda ülkemizi başarıyla temsil eden Yusuf Dikeç'in, sadece spor performansıyla değil, aynı zamanda özel hayatıyla da hedef haline getirilmesi büyük tepki çekti.