Kahin köpek Steph Furry Türkiye-Avusturya maç skorunu tutturdu

Daha önce Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi zaferini doğru tahmin eden fenomen köpek Steph Furry, Türkiye-Avusturya maçının sonucunu da öngördü. Furry, Türkiye'nin 2-1 galip geleceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 09:36

Dünyaca ünlü sosyal medya yıldızı ve kahin köpek Steph Furry, Türkiye-Avusturya maçının sonucunu tahmin etti. Daha önce Real Madrid'in bu sezonki Şampiyonlar Ligi zaferini doğru tahmin ederek ünlenen Furry, bu kez Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yenerek galip geleceğini öngördü.

KAHİN KÖPEĞİN TAHMİNİ TUTTU

Steph Furry, tahminlerini bir top seçerek ve onu kazanan takımın bayrağının olduğu sepete yerleştirerek yapıyor. Bu sevimli köpek, Real Madrid'in Borussia Dortmund'u yenerek Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağını başarıyla öngörmüştü. Dün oynanan Türkiye-Avusturya maçının sonucunuda doğru tahmin ederek adından bir kez daha söz ettirdi.

Steph Furry'nin son tahminine göre, Türkiye, Avusturya karşısında 2-1'lik skorla galip gelecekti. İlginç olan ise bu skoru uzatma dakikalarında gerçekleşeceğini belirtmiş olmasıydı. Tek tutmayan tahmini uzatmalarda kazanılacak olmasıydı. Çünkü maçın ilk ve 59. dakikasında millilerden gol geldi.