İtirafçı Bahtiyar: Salim Güran, Narin’in annesi Yüksel Güran ile ilişkisi nedeniyle kızı boğdu

Narin Güran cinayeti soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar, yeniden ifade vererek cinayetin detaylarını aktardı. Bahtiyar, amcası Salim Güran’ın, Narin’in annesi Yüksel Güran ile ilişkisi nedeniyle kızı boğarak öldürdüğünü iddia etti. Adliye’ye sıkı güvenlik önlemleri altında getirilen Bahtiyar, dört saat süren sorgulama sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:38

Narin Güran'ın cinayetinde her gün yeni bir detya ortaya çıkmaya devam ediyor. Sözcü'nün iddia ettiği bilgilere göre ifadesi alınmak üzere adliyeye getirilen Bahtiyar, yaşananların geçtiği anıyı anlatırken dikkat çekici ifadelerde bulundu.

Bahtiyar, Salim Güran’ın, Narin’in annesi Yüksel Güran ile ilişkisi nedeniyle kızı boğduğunu söyledi

Bahtiyar, amcası Salim Güran’ın, Narin’in annesi Yüksel Güran ile ilişkisi nedeniyle kızı boğarak öldürdüğünü iddia etti. Adliye’ye sıkı güvenlik önlemleri altında getirilen Bahtiyar, dört saat süren sorgulama sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bahtiyar, “Salim beni evine çağırdı. Narin’in yerde hareketsiz yatar vaziyette olduğunu gördüm. Ağzında köpük şeklinde bir sıvı vardı,” dedi. Salim’in kendisine, “Yüksel’le birlikte olduğumuzu kız gördüğü için bu kızı ben öldürdüm,” diyerek tehdit ettiğini belirtti.

Cesedin Taşınması

Bahtiyar, “Salim ile birlikte cesedi battaniyeye sardık. Narin’in terliklerini de alarak evime doğru yola çıktım. Cesedi Eğertutmaz Deresi’ne bıraktım,” ifadelerini kullandı. Olayın ardından Salim ile görüşmediğini, ancak cesedi bırakma yerinin açıkça görülebileceğini ekledi.

Nevzat Bahtiyar, ifadesinin ardından yeniden tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.