Haberimiz meclis oturumuna taşındı

Gazetemizin gündeme getirdiği yol ortasında kalarak tehlike yaratan elektrik direğini MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıdı. 

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 17:27

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 4. Oturumu gerçekleşti. Oturuma Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Akgedik başkanlık yaptı. Açılış yoklamasının ardından gündem dışı konuşmalar yapıldı. İlk olarak söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, gazetemizin kamuoyuna duyurduğu yol ortasında kalan elektrik direğini meclis oturumuna taşıdı. 

 Gerekli yazışmalar yapılarak bu direğin bir an evvel kaldırılmasını isteyen Demirdağ, “Fevzi Paşa ve Gürsel Paşa istikametine devam eden bir caddemiz var ray sokakta. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı burası. Özbucak Fabrikası’nın arkasında ki kısım burası. Basından İlkhaber Gazetesi’nde çıkan bir haberde gördüğüm bir sorunu sizlerle paylaşacağım. Gittim yerinde buraya baktım. Adana’nın trafiğinin en yoğun olduğu cadde burası. Yol ortasında direk kalmış. Bu hemen kaldırılacak bir şey değil ama burada yol çalışması yapılmış. Bunu görüyoruz. Buranın zamanında ilgili kuruma başvuru yapılarak kaldırılmış olsaydı durum böyle olmazdı. Bu yolun ortasında kalan direğin çok acil olarak TEDAŞ’la yazışmalar yapılarak kaldırılmasını talep ediyorum” dedi.

 Yollardaki turunç ağaçlarının bakımsızlıklarına dikkat çeken Demirdağ, bu ağaçlara da gerekli bakımların yapılmasını istedi. MHP’li meclis üyesi Abdullah Kaçar’da ilçelerinde yaşanan sorunlara dikkat çekti. CHP Grup Başkan Vekili Serdar Seyhan’da meclis üyelerinin haklı eleştirilerini ilgili arkadaşlarının dikkate alacağını anlattı.  Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri ilgili karar bağlandı.