Gratis indiriminde yine kavga!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis'in indirim günlerinde mağazalarda yine izdiham yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 15:52

Gratis’te 28 Haziran itibariyle yüzde 80 oranında net indirimlerin yapılacağı yeni bir kampanya başladı. Sabahın erken saatlerinde mağazalara akın eden vatandaşlar arasında bir mağazada kızlı erkekli bir grup arasında kavga çıktı ve orada bulunan vatandaşlar o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis’te, bugün yapılan indirimler nedeniyle yine yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağazalara akın etti. İzdihamın yaşandığı mağazalardan birinde, kızlı erkekli bir grup arasında çıkan kavga dikkat çekti. Saç saça baş başa kavga eden grup, diğer müşteriler ve mağaza çalışanları tarafından güçlükle ayrıldı. Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile çekildikten sonra sosyal medya hesaplarında paylaşılarak gündem oldu.