Gratis’de indirimin başlaması ile izdiham yaşandı

Gratis, yeni bir kampanya daha duyurdu. Bu yeni kampanya ile Gratis’in Cemalpaşa şubesinde uzun kuyruklar yaşandı. Gelen müşteriler mağazadaki ürünleri yağmaladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 18:31

Gratis bugün ise yeni bir indirim kampanyası daha duyurdu. Gratis’te 28 Haziran itibariyle yüzde 80 oranında net indirimlerin yapılacağı yeni bir kampanya başladı. Yeni kampanya ile Adana’da Cemalpaşa şubesinde 28 Haziran ile sınırlı olacak indirim kampanyasında yine izdiham yaşandı. Kasada uzun kuyruklar meydana geldi.

Yeni Gratis kampanyasında hangi markalar var?

Gratis’in yeni kampanyası 28 Haziran’da başladı. Mağazanın açılışı ile başlayan kampanya stoklar sona erdiğinde ya da mağazanın kapanışı ile sona ermiş olacak. Zam uygulanmadan, net satış fiyatı üzerinden yüzde 80 oranında indirim yapacak şirket, sadece kendi markaları ile sınırlı tutsa da Gratis’i tercih eden kadınların en çok tercih ettiği markalarda yüzde 80 indirim olacak. Satış fiyatı üzerinden %80 indirim uygulanacak Gratis markaları şu şekilde; Lykd, Beaulis, Benri, Bee beauty, Life in, Eklips, The balm, Wet n wild, İnecto, Hada labo tokyo ,Green Therapy, Orien, Hask, Splat, Organic shop, Planet essence, Cashmire, Petite maison, So bio, Yoskine.