Gelir Uzmanlığı karşılıklı yer değiştirme sonuçları açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2024 yılı gelir uzmanlığı karşılıklı yer değiştirme taleplerinin kesin olmayan sonuçlarını duyurdu. İtirazlar 17 Temmuz'a kadar yapılabilir.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 16:02

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2024 yılına ilişkin gelir uzmanlığı karşılıklı yer değiştirme taleplerinin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı. Gelir Uzmanlığı Karşılıklı Yer Değiştirme Yönergesi kapsamında yapılan eşleştirme işlemleri sonucunda oluşan liste, GİB'in resmi internet sitesinde yayımlandı.

İTİRAZ SÜRECİ BAŞLADI

Kesin olmayan listede yer alan personel, gerekçelerini de belirterek 17 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar Personel Müdürlüğü'ne yazılı olarak itiraz edebilecek. İtirazlar değerlendirildikten sonra kesin sonuçlar açıklanacak.

KARŞILIKLI YER DEĞİŞTİRME YÖNERGESİ

Gelir Uzmanlığı Karşılıklı Yer Değiştirme Yönergesi, gelir uzmanlarının belirli şartlar altında karşılıklı olarak görev yerlerini değiştirebilmelerine olanak sağlıyor. Yönerge, personel arasında gönüllülük esasına dayalı yer değiştirmeleri düzenleyerek, hem kurumun ihtiyaçlarını karşılamayı hem de personelin memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.