Gazikonut her 6 ayda 100 konut teslim edecek

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir’de teslim edilen 500 konuttan memnuniyet duyduklarını belirtti. Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz, yeni konut projeleri ve ödeme planları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 17:16

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir'de teslim edilen 500 konutun Gazikonut tarafından hızla ve yüksek kalitede tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Şahin, "Hakikaten çok yüksek bir memnuniyet vardı. Hem hız hem kalite bu zor zamanda hızlı bir şekilde bitirmek çok önemliydi. Bitirdik ve teslim ettik." dedi.

YENİ KONUT PROJELERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Haz, yaptığı sunumda Güneyşehir ve Kuzeyşehir konut projeleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Haz, "Beş yıl boyunca her altı ayda bir 1000 konut satışa sunup onu teslim edeceğiz. Kuzeyşehir ve Güneyşehir olmak üzere şu anda Güneyşehir’de 1000 konut temellerini hazırladık. Yakında başlayacağız." dedi.

ÖDEME PLANLARI VE KOŞULLAR

Konut projeleri hakkında detaylı bilgi veren Haz, "Kaliteli konut yapmak üzere saha çalışmaları gerçekleştirildi. 6 ay sonra ikinci bin konuta başlayacağız. Burada iyi bir ekip var. Konusunda uzman bir ekip var. En kaliteli, en ucuz en fazla konutu üreteceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı. Ayrıca, konutlar teslim edildikten sonra 3 yıl veya 5 yıl satmama şartı getireceklerini belirten Haz, mal varlığı olmayan kişilerin konut sahibi olmasını hızlandırmayı amaçladıklarını söyledi.