Gazeteci Murat Ağırel'e ölüm ihalesi açıldığı iddiası! Maskeli tehdit videosu şoke etti

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabında yüzü maskeli bir kişinin gönderdiği videoyu paylaştı. Videoda, Ağırel’in öldürülmesi için bir ihale açıldığı ve "botokslu başkan" olarak adlandırılan kişinin bu görevi üstlendiği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 12:49

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından paylaştığı şok edici bir video ile gündeme geldi. Videoda yüzü maskeli bir kişi, Ağırel'e yönelik ölüm tehdidinde bulundu. Maskeli kişi, "Botokslu başkan" olarak tanımladığı birinin Ağırel'i öldürmek için "ihale" açtığını iddia etti.

Ağırel, bu tehdidin kendisi için ilk olmadığını belirterek, "Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, bu tehditlerin gerçekliği, her gün evimin önünde bekleyen kişiler tarafından gözler önüne seriliyor" dedi.

Maskeli kişinin videodaki ifadeleri ise daha da ürkütücüydü. Kişi, "Devletin içindeki satın aldığın adamları ifşa ediyorum. Botokslu başkan kendini çok akıllı görüyorsun. Gazeteci Murat Ağırel'in ihalesi sana geldi. Yalan mı? Yalansa çık yalan de. Bir dahaki videoda hangi vekilin sana bu işi ihale ettiğini de anlatacağım" şeklinde konuştu.

Ağırel'in paylaştığı video, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Gazeteciye yönelik bu açık tehdit, hem basın özgürlüğü hem de kişi güvenliği açısından ciddi endişeleri beraberinde getirdi.