FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen'in vefatı sonrası 177 sosyal medya hesabına işlem başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından sosyal medyada örgüt propagandası yapan 177 hesap yöneticisi hakkında işlem başlatıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 14:23

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından sosyal medyada örgüt propagandası yapan 177 sosyal medya hesap yöneticisi hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

FETÖ propagandası yapan hesaplar tespit edildi

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından bazı sosyal medya hesaplarının örgüt propagandası yaptığını belirtti. Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın çalışmaları sonucunda, bu hesaplardan övücü ve taziye niteliğinde paylaşımlar yapan 177 sosyal medya hesabı tespit edildi.

Siber suçlarla mücadele sürüyor

Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Daire Başkanlıkları tarafından, bu hesap yöneticileri hakkında işlem başlatıldığını bildiren Yerlikaya, siber suçlarla mücadelenin 7/24 devam ettiğini vurguladı. Özellikle terör örgütleriyle bağlantılı olan paylaşımlara karşı sanal devriyelerin görev başında olduğunu belirtti.

Kararlılıkla devam eden mücadele

İçişleri Bakanlığı, FETÖ ile mücadelede hem fiziki hem de sanal ortamda etkin tedbirler almaya devam ederken, sosyal medya platformlarında yapılan bu tür paylaşımlara karşı da taviz vermeyeceğini bir kez daha göstermiş oldu.