Fethullah Gülen Türkiye ye iademi ediliyor? Gazetecilerden iddialar gündeme bomba gibi oturdu

Son günlere Fethullah Gülen öldü ve Fethullah Gülen iade edildi gibi iddialar gündeme geldi. Fethullah Gülen'e yakın isimler iddiaları yalanladı. Şimdi ise Fethullah Gülen'in iade edildiği haberleri dikkat çekiyor. Peki Fethullah Gülen Türkiye'ye iade edilecek mi?

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 17:40

Son günlere Fethullah Gülen öldü ve Fethullah Gülen iade edildi gibi iddialar gündeme geldi. Peki bunlar gerçek mi?

Türkiye’nin iadesini beklediği Fethullah Gülen hakkında geçtiğimiz günlerde Fethullah Gülen öldü Pensilvanyada ki malikanesi boşaltıldı haberleri gündeme taşınmıştı. Ancak bu iddialar Fethullah Gülen’e yakın isimler tarafından sosyal medyadan yalanlandı. Bugünün gündeminde ise Fethullah Gülen iade edildi haberleri servis edilmeye başlandı. Bu haberlerin gündeme gelmesiyle herkes iade edilip edilmediğini merak etti.

Fethullah Gülen İade Edildimi?

İade iddialarında kaynak Müyesser Yıldız'a dayandırıldı. Ancak Müyesser Yıldız yazısında iade durumunu sadece bir iddia olarak ortaya attı. Yıldız yazısında "Bugün itibarıyla gündeme gelen son iddia ise; ABD’nin, Gülen’i MİT’e teslim ettiği, uçağının Türkiye yolunda olduğu ve bu bilginin şimdilik gizli tutulduğu. Doğrudur, değildir – bilemeyiz; ama şundan çok eminiz: ABD, Gülen’i verdi veya verecekse mutlaka karşılığında bir şey istemiştir." dedi.