Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü

FETÖ-PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in ABD'de öldüğü ya da kaçırıldığı iddiaları, yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 11:53

FETÖ-PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'de öldüğü iddiaları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar, spekülasyonları alevlendirdi.

Fethullah Gülen Öldü mü?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya’daki örgüt kampında öldüğü ya da kaçırıldığına dair iddialar gündemde. Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Fethullah Gülen'in örgüt içindeki bazı isimler tarafından kaçırıldığını ve artık hayatta olmadığını ileri sürdü.

Ebuseleme Gülen'in Şok İddiaları

Ebuseleme Gülen, paylaşımında, "Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki örgüt kampından kaçırıldığını ve artık hayatta olmadığını" belirtti. Gülen’in ilaç kullanarak ayakta durmakta zorlandığını da ekleyen yeğeni, örgüt içindeki bazı isimlerin Gülen’i lider olarak görmediği için bu kaçırma olayını gerçekleştirdiğini iddia etti.

Resmi Açıklama Bekleniyor

15 Temmuz hain darbe girişiminin baş sorumlusu olan FETÖ-PDY terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne veya kaçırıldığına dair henüz resmi makamlardan bir açıklama yapılmadı. Kamuoyu, bu iddiaların doğruluğunu öğrenmek için yetkili mercilerden açıklama bekliyor.

Gülen'in öldüğü veya kaçırıldığı yönündeki spekülasyonlar, sosyal medya ve haber sitelerinde hızla yayıldı. Ancak bu iddiaların doğruluğu hakkında kesin bir bilgi henüz mevcut değil.

Kamuoyunun dikkatle takip ettiği bu gelişme, resmi açıklamalar yapılana kadar merakla bekleniyor. Fethullah Gülen'in durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.