Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağdı

Dün Fatih'te yaşanan kadın cinayetleri, Türkiye'yi yasa boğarken, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun aylar önce bir sergi için gündemdeki pozların yeniden gündeme gelmesi gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 12:24

Dün Fatih'te yaşanan kadın cinayetleri, Türkiye'yi yasa boğarken, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun aylar önce bir sergi için gündemdeki pozların yeniden gündeme gelmesi Türkiye'yi derinden sarstı. Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada büyük yankı uyandıran başka bir konu ise ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun aylar önce bir sergi için o gün kanlı ve kasap bıçağıyla sunulan pozlarının yeniden gündeme gelmesi oldu. Kadın cinayetleri ile ilişkili bu pozlar, toplumun büyük tepki toplarken, olayların yankıları devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi fotoğrafları tepki topladı

Bu korkunç olayın ardından sosyal medyada ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için elinde kasap bıçağı ve kanlar içindeki pozları gündeme geldi. Kaygılaroğlu'nun pozları, vahşeti çağrıştırdığı için büyük tepki topladı. Sosyal medyada "şu resimdeki gibi bugün bir kız bu şekilde katledildi. Neyi normalleştiriyoruz,neyi güzelliyoruz ve neyi yaşıyoruz?', Kadın kasabı “sanatın” bugün İstanbul surlarında hayat buldu' gibi tepkiler yazıldı.