Bodrum'da lüks tatil rüzgarı: Özel jet trafiği zirve yaptı

Bodrum, bu yaz da Rusya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve ABD'nin en zenginlerini ağırlıyor. 10 gün içinde bin özel uçak Bodrum'a iniş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 10:48

Dünyanın gözde tatil beldeleri arasında yer alan Bodrum, bu yaz da jet-set'i ağırlamaya devam ediyor. Bodrum Havalimanı ve Genel Havacılık İşletmesi'nden edinilen bilgilere göre, Milas Havalimanı'nda yoğun hava trafiği yaşanıyor. 10 gün içinde yaklaşık bin özel uçak Bodrum'a iniş yaptı. Bu özel jetler, Rusya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve ABD'den gelen zengin turistlere ait.

PUTİN'İN YATIRIMCISINA GÜNLÜĞÜ 123 BİN LİRALIK VİLLA

Sabah'ın haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in proje yatırımcısı Gavriil Frolov da tatil için Bodrum'u tercih etti. Frolov, ailesiyle birlikte beş yıldızlı bir otele geldi ve 190 metrekarelik, iki katlı ve havuzlu bir villada konakladı. Kiraladığı bu villanın günlük fiyatının 123 bin TL olduğu ortaya çıktı.

BODRUM'UN ÇEKİM GÜCÜ

Bodrum, yaz aylarında dünyanın en zenginlerinin tatil için ilk tercih ettiği yerlerden biri olmaya devam ediyor. Havalimanında günlük 80 ila 100 arasında özel jetin iniş yapması, bölgedeki lüks turizmin ne kadar popüler olduğunu gözler önüne seriyor. Bodrum, sunduğu eşsiz güzellikler ve lüks konaklama imkanları ile her yıl daha fazla jet-set üyesini çekmeye devam ediyor.