Ayşe Ateş: Yeter artık! Ne istiyorsunuz bizden?

Ayşe Ateş, sosyal medya üzerinden kocasının ölümünün ardından adalet arayışını sürdürüyor ve yapılan saldırılara sert tepki gösteriyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 17:41

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş kendisine gelen taciz içerikli cevap verdi. "Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum, yeter! Yeter artık! Ne istiyorsunuz bizden?" diyen Ateş, "Hepinizle adalet önünde tek tek hesaplaşacağım. Adaletin şamarını sağlı sollu yiyeceğiniz gün uzak değil!" diyerek ifade etti.

30 Aralık 2022 tarihinde; akrabası Selman Bozkurt ile Çankaya'nın Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, bir aracın arkasına saklanmış Eray Özyağcı'nın silahlı saldırısına uğradı Özyağcı tarafından sıkılan bir mermi Bozkurt'a, beş mermi ise Ateş'e isabet etti. Bozkurt omzundan yaralandı, Ateş ise ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Sinan Ateşin eşi Ayşe Ateş kocasının katilinin ceza alması için hukuk savaşı vermeye devam ediyor.

1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası için geri sayım devam ederken eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ayşe Ateş son olarak kendisi hakkında yapılan videolu bir paylaşımı alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: “Yeter ulan, yeter! Sabahtan beri ağlıyorum, yeter! Yeter artık! Ne istiyorsunuz bizden? Kocası için adalet arayan bir kadının namusuna dil uzatacak kadar neden alçalıyorsunuz? Paylaştığınızın arkasında duracak bir omurgaya bile sahip değilsiniz. Sürüne sürüne nereye varmayı planlıyorsunuz? Ama yok öyle paylaşım silerek kurtulmak. Sinan’a yaptıklarınızı Sinan ifşa etmedi ama bana yaptıklarınızı ben edeceğim. Bu millet sizin ne kadar çirkef, iğrenç, seviyesiz olduğunuzu görecek. Hepinizle adalet önünde tek tek hesaplaşacağım. Adaletin şamarını sağlı sollu yiyeceğiniz gün uzak değil”