Asil Bostancı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Adanaspor'un yeni başkanı Asil Bostancı'nın hayatı!

Adanaspor'un yeni başkanı olarak gündeme çıkan Asil Bostancı hakkında Asil Bostancı kimdir? sorusu merak ediliyor. Peki, Adanaspor'un yeni başkanı Asil Bostancı kim? Asil Bostancı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Adanaspor'un yeni başkanı Asil Bostancı'nın hayatı!

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 21:25

Asil Bostancı, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından Abdurrahim Albayrak'ın kızı İlknur Albayrak ile 2005 yılında evlenmiştir. Güvenlik, temizlik, yönetim ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteren Bostancı, iş hayatında aktif rol almaktadır.

ÖZEL BİR DÜĞÜN VE GALATASARAY BAĞLANTISI

Asil Bostancı ve İlknur Albayrak'ın düğününde dönemin Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın şahitlik yapmıştı. Düğün sırasında Bostancı'nın Beşiktaşlı olduğunu bilen Canaydın, nikah cüzdanını geline uzatırken espri yaparak, "Bunu müsaade ederseniz Galatasaraylı olan kızımıza vereyim" demişti.

ASİL BOSTANCI ADANASPOR'UN YENİ BAŞKANI OLDU!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da flaş bir gelişme yaşandı. Bayram Akgül'den boşalan koltuğa kulüp yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevine Asil Bostancı getirildi. Bostancı, daha önce de Adanaspor'da çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Asil Bostancı'nın Adanaspor'un yeni başkanı seçilmesiyle birlikte kulüpte yeni bir dönemin başladığına inanılıyor. Bostancı'nın yönetimi altında Adanaspor'un Süper Lig'e yükselmesi ve orada da kalıcı bir başarı yakalaması hedefleniyor.