Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş trafik kazası geçirdi

Ankara’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Bakan Göktaş'ın durumunun iyi olduğu, ekip üyelerinden bazılarının hafif yaralandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 15:03

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın içinde bulunduğu araç, Eryaman’ın girişinde trafik kazasına karıştı. Kazada Bakan Göktaş’ın durumunun iyi olduğu, ekipteki bazı kişilerin ise hafif yaralandığı öğrenildi.

CENAZE TÖRENİNE KATILDIKTAN SONRA YOLA ÇIKTI

Bakan Göktaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan’daki yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan’ın Merkez Ulu Cami’deki cenaze törenine katıldı. Törenin ardından yaralıları ziyaret etmek üzere Etlik Şehir Hastanesi’ne gitmek için yola çıktı.

BİRDEN FAZLA ARAÇ KAZA YAPTI

Bakan Göktaş’ın aracının da karıştığı kazada, birden fazla aracın etkilendiği bildirildi. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edilirken, yaralıların durumunun hafif olduğu açıklandı.

DURUM STABİL, ZİYARET PROGRAMI ERTELENDİ

Kazanın ardından Bakan Göktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, programı kapsamındaki hastane ziyaretinin ertelendiği bildirildi. Yaralı ekibin tedavileri ise devam ediyor.