Acun Ilıcalı'nın holdinginin üç yıldır vergi ödemediğini iddia eden gazeteciye Acun Ilıcalı'dan sert tepki

Gazeteci Turhan Bozkurt’un, Acun Ilıcalı'nın holdinginin üç yıldır vergi ödemediğini iddia etti. Acun Ilıcalı, iddiaları sert bir dille yalanlayarak Bozkurt'a cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 18:19

Gazeteci Turhan Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya Holding’in üç yıldır vergi ödemediğini iddia etti. Bozkurt, paylaşımında "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor." ifadelerini kullandı. Bu iddialar, kısa sürede büyük tepki topladı.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, gazeteci Turhan Bozkurt’un Acun Medya Holding ile ilgili vergi iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ilıcalı, Bozkurt'un iddialarını sert bir şekilde reddederek şu ifadeleri kullandı:

''BU SENE İKİ KATI VERGİ ÖDEYECEĞİZ''

"Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz."

''YÜZSÜZLER LİSTESİNE SENİ SOKABİLİRİZ''

Ilıcalı, ayrıca şirketinin 2500 aileye iş sağladığını ve vergi rekortmeni olduğunu vurgulayarak Bozkurt’a karşı "yüzsüzler listesine seni sokabiliriz" diyerek sert bir çıkış yaptı. Ünlü televizyoncu, uzun yıllardır vergi rekortmenleri arasında yer aldığını belirterek bu tarz iddialarla uğraşmanın rahatsız edici olduğunu dile getirdi.

İddiaların ardından Bozkurt'tan herhangi bir yanıt gelmezken, sosyal medyada tartışmalar devam ediyor.