2024 Temmuz Kaymakamlar kararnamesi resmi Gazete'de! Adana, Mersin ve Hatay'da değişiklik!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yapılan atamaların ardından Resmi Gazete'de Kaymakamlar Kararnamesi de yayımlandı. Kararnameyle birlikte birçok kaymakam ve vali yardımcısının yeni görev yerleri belli oldu. Adana, Mersin ve Hatay'da da kaymakam değişiklikler gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 07:34

Resmi Gazete'de bugün 2 Temmuz 2024 tarihinde yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile birlikte birçok kaymakam ve vali yardımcısının yeni görev yerleri belli oldu.

ADANA’DAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe ONUR, Kahramanmaraş - Ekinözü Kaymakamı olarak atandı. Nevşehir - Ürgüp Kaymakamı Cüneyt CANER, Adana Vali Yardımcısı olarak atandı. Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi ARAT’ın 26.01.2024 tarihli ve 2024/17 sayılı Karar ile Adana Vali Yardımcılığına atanmasına dair hüküm iptal edildi. Mersin Vali Yardımcısı İbrahim KÜÇÜK, Adana Vali Yardımcısı olarak atandı. Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan DEMİRÖZ, Adana Vali Yardımcısı olarak atandı. Sinop Vali Yardımcısı Abdullah ŞAHİN, Adana Vali Yardımcısı olarak atandı. Adana Vali Yardımcısı Mutlu ALMALI, Niğde Vali Yardımcısı olarak atandı. Adana Vali Yardımcısı Huriye KÜPELİ KAN, Aydın - Nazilli Kaymakamı olarak atandı.

MERSİN’DEKİ DEĞİŞİKLİKLER

İstanbul - Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA, Mersin Vali Yardımcısı olarak atandı. Kayseri Vali Yardımcısı Şemseddin ERKAYA’nın 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Karar ile Mersin Vali Yardımcılığına atanmasına dair hüküm iptal edildi. Aksaray Vali Yardımcısı Murat Çağrı ERDİNÇ, Mersin Vali Yardımcısı olarak atandı.

HATAY’DAKİ DEĞİŞİKLİKLER

İzmir - Bayındır Kaymakamı Emin KAYMAK, Hatay Vali Yardımcısı olarak atandı. Şanlıurfa - Suruç Kaymakamı İbrahim GÜNEŞ, Hatay Vali Yardımcısı olarak atandı. Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Anıl ÇOLAK, Tunceli - Pülümür Kaymakamı olarak atandı. Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Ali ATAK, Balıkesir - Gömeç Kaymakamı olarak atandı.

GÖREV YERLERİ DEĞİŞEN KAYMAKAM VE VALİ YARDIMCILARI: