Tanburoğlu'ndan Özel'in mitingine davet

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Adana'daki mitingi için CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, tüm Adana halkını davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 12:12
ilkhaber-gazetesi.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, genel başkan olduktan sonra ilk kez Adana’ya geliyor. Yerel Seçimler kapsamında il ziyaretlerini sürdüren Özel’in yarınki durağı Adana olacak. Şehirde bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan Genel Başkan Özel’in Adana ziyareti saat 12.30’da Ceyhan Mitingi ile başlayacak. Ceyhan’da Kent Meydanı karşısında olacak olan miting için herkes davet edildi.

Ceyhan’ın ardından Özel’in programı saat 14.30’da bu kez de Seyhan Mitingi ile devam edecek. Seyhan’da Sucuzade’de Kent Meydanı’nda olacak olan Miting için CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, tüm Adana halkını davet etti.

Tanburoğlu, Adana’da Özgür Özel için 4 ayrı yerde planlanan programların coşkulu bir şekilde geçeceğini dile getirdi ve bütün Adana halkını bu coşkuya ortak olmaya davet etti.

Seyhan Kent Meydanı’ndaki mitingin ardından Özel, saat 16.30’da Proje Lansmanı ve Aday Tanıtımı için Belediye Başkan Adayları ve partilileriyle birlikte ASKİ Spor Salonu’nda olacak. Özel, lansmanın da ardından saat 18.30’da Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutları’nda iftar programına katılacak. İftarın da ardından program son bulacak.