Dilan Polat için tahliye talebi reddedildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kara para aklama soruşturması kapsamında Dilan Polat için tahliye talebi reddedildi. Diğer şüphelilerden bazıları tutuklu kalırken bazıları serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 11:51

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kara para aklama soruşturması kapsamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile birlikte 11 şüpheli tutuklanmıştı. Bugün yapılan aylık tutukluluk incelemesinde, savcının Dilan Polat için tahliye talebinin reddedildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında, Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanması, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerinin aklanması ve vergi kanununa muhalefet suçlarından dava açılmıştı.

DİLAN POLAT'IN TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Davanın son duruşmasında, Sulh Ceza Hakimliği tarafından Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluğuna devam kararı verilirken, Dilan Polat için savcının tahliye talebi reddedildi.

Öte yandan, mahkeme Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da aralarında bulunduğu 11 şüpheliyi tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakmıştı.

Ayrıntılar gelecek...