Tekin Temel kimdir? 56 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun hastalığı nedir?

Ünlü oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ezel, Güz Gülleri ve Acı Hayat gibi projelerde rol alan Temel, sabah saatlerinde dizi setine giderken fenalaştı. Cenaze namazı bugün ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:48

Ünlü oyuncu Tekin Temel, 56 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin ve Veda gibi önemli projelerde yer alan Temel, son olarak Kanal 7’nin günlük dizisi "Bir Yemin Ettim" ile ekranlara dönmeye hazırlanıyordu.

Sağlık durumu ve son anlar

Sabah saatlerinde dizi setine gitmek için hazırlanan Tekin Temel’in kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı bilinen Temel, aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Cenaze töreni

Ünlü oyuncunun cenaze namazı, bugün ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak. Tekin Temel, sevenleri ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Oyuncunun vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Tekin Temel kimdir?

Oyuncu Tekin Temel, 24 Haziran 1968 tarihinde Manisa'nın Akhisar ilçesinde doğdu. Şu anda 54 yaşında olan Temel, eğitimini Dokuz Eylüll Üniversitesi tiyatro bölümünde tamamladı. Ünlü oyuncu 1995 yılından itibaren televizyon dizilerinde yer almaya başladı.