Mersin'de çocukların renkli etkinliği

Mersin'de çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle muhtarları iş birliğinde düzenlediği etkinlikte duvar boyayarak renkli bir gün geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 10:49

Mersin'de çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle muhtarları iş birliğinde düzenlediği etkinlikte duvar boyayarak renkli bir gün geçirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin mahalle muhtarları ile iş birliği içerisinde çocuklar için düzenlediği etkinlikler sürüyor. Son olarak Fuat Morel Mahallesi’nde, mahalle muhtarının talebi üzerine gerçekleştirilen duvar boyama etkinliği ile çocuklar rengârenk ve eğlenceli bir gün yaşadı. Mahallede bulunan duvara renkli boyalarla el baskısı yapan çocuklar, patlamış mısır ikramı, palyaço gösterisi ve şarkılarla eğlenme fırsatı buldu.

Fuat Moral Mahallesi Muhtarı Didem Cevriye Demir, "Amacımız çocuklarla birlikte güzel bir şeyler yapmaktı. Kötü içerikli yazılar bulunan dış cephede çocukların el izleri olsun istedik. Böylece bu duvara kimse bir daha zarar vermek istemesin. Çocuklar ileriki yaşlarında dönüp ‘bu benim el izimdi’ diyebilsinler diye onlarla birlikte güzel bir etkinliğe imza attık" dedi.ç Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda görev yapan Nazmiye Altınbaşak da etkinlikle ilgili bilgi vererek, şunları kaydetti:

“Kadın muhtarlarımızla birlikte çocuk etkinlikleri düzenliyoruz. Fuat Morel Mahallesi'nde de çocuklarımızla birlikte çeşitli etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimizden bir tanesi duvar boyama etkinliği oldu. Çocuk şarkıları eşliğinde çocuklarımıza mısır ikramında bulunduk. Keyifli vakit geçirdiler. Aileler ve çocuklar çok memnun. Güzel bir gün geçirmiş olduk. Diğer muhtarlarımızla iş birliği içerisinde bu tür etkinlikler yapmaya devam edeceğiz”