Kuruluş Osman’ın 6.sezonu ne zaman?

Kuruluş Osman dizisinin 6. sezon tarihi belli oldu. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 15:03

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 6. sezon tarihi sonunda belli oldu. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı ve Osman Gazi karakteriyle yeniden ekrana döneceği dizi, 2 Ekim 2024'te izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ayça Mutlugil, Fatma Nur Güldalı, Mahmut Bora Erdem, Mehmet Arı, Özden İnal ve Aslı Zeynep Peker yazıyor. Yeni sezonda Ali Sürmeli, Özgür Çevik, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık gibi yeni yetenekli isimler de kadro da yer alacak. İzleyiciler, Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda sürükleyici hikayeler ve aksiyon dolu sahnelerle karşılaşacak.

Dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu konu alarak, tarihsel olayları modern bir bakış açısıyla ele alıyor. Her bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman, yeni sezonuyla yine büyük bir ilgi görecek gibi görünüyor. Yeni sezonu 2 Ekim’de seyirci ile buluşacak.