İstanbul'da gökyüzünde insanı andıran cisim görüldü: Yusuf Güney'in kulakları çınladı

Muş, Hatay, Elazığ ve son olarak Kocaeli'nde görülen ve insan andıran cisim bu kez İstanbul semalarında belirdi. Görenleri şaşırtan cisim sosyal medyada dalga konusu oldu. Bazı kullanıcılar Şarkıcı Yusuf Güney'in astral seyahat sözlerine esprili bir göndermede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:31

Son zamanlarda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde görülen havadaki cisimlerin merak uyandırdığı bir kez daha yaşandı. İlk olarak Muş'un Varto ilçesinde bir vatandaş tarafından kaydedilen cisim, günler sonra İstanbul'da da görüldü.

Cismin gökyüzünde "takım elbise giymiş adam" görüntüsüne benzemesi dikkat çekti. Ancak cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmamakla birlikte, izleyenleri şaşırttığı biliniyor.

Muş'ta cismin gözlemlendiği sırada orada bulunan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirtti. "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi." diyen Koç, cismin bir dakika boyunca havada kaldığını ve bunu kaydetmek için videoya aldığını ifade etti. Koç, cismin araştırılmasını istediğini belirtti.