THY yurt içi biletlerde büyük indirim kampanyası başlattı

Türk Hava Yolları, yurt içi seyahatler için 849 TL'den başlayan fiyatlarla özel bir kampanya düzenledi. Detaylar için tıklayın!

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 17:49

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi seyahatler için cazip bir bilet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 849 TL'den başlayan fiyatlarla biletler satışa sunuldu. İşte detaylar:

THY, yurt içi seyahat tutkunları için özel bir kampanya düzenledi. Kampanya dahilinde, 17 Haziran-19 Haziran tarihleri arasında yapılan rezervasyonlar için geçerli olan biletlerle, 1 Kasım 2024 ile 15 Ocak 2025 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. Kampanya kapsamında sunulan 849 TL'lik başlangıç fiyatı, İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, direkt Economy Class uçuşlar için geçerli.

Ancak, 27 Aralık 2024 ile 02 Ocak 2025 tarihleri arasındaki seyahatleri kapsamayan kampanya, KKTC Ercan Havalimanı'na yapılan uçuşları da içermiyor. Ayrıca, kampanya THY'nin tarifeli seferleri dışında Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, codeshare (ortak) seferler ve AnadoluJet (AJet) uçuşları için geçerli değil.

Kampanya çerçevesinde sunulan ExtraFly ve PrimeFly paketlerindeki fiyatlar ise İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatları için farklılık gösteriyor. EcoFly ücret sınıfında yapılan bilet alımlarında ise değişiklik veya iptal işlemlerine izin verilmiyor.

THY'nin bu kampanyası, Türk Hava Yolları çağrı merkezi, internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden geçerli olup, satış ofisleri ve seyahat acentelerindeki bilet fiyatları değişiklik gösterebilir.

Kampanya, belirli sayıda koltuk için geçerli olup, diğer indirimlerle birleştirilemiyor ve grup rezervasyonlarına uygulanmıyor. THY, kampanya kurallarını değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutuyor.