THY dokuzuncu kez "Avrupa'nın En İyi Hava Yolu Şirketi" seçildi

Türk Hava Yolları (THY), Skytrax tarafından düzenlenen Dünya Havayolları Ödülleri'nde dokuzuncu kez Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi seçildi. Ayrıca "Dünyanın en iyi business class ikram servisi" ve "Güney Avrupa'nın en iyi hava yolu" ödüllerine de layık görüldü. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ödülleri Londra'da düzenlenen törende kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 16:52

Türk Hava Yolları (THY), prestijli havacılık derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından düzenlenen Dünya Havayolları Ödülleri'nde büyük bir başarı elde etti. Londra'da gerçekleştirilen ödül töreninde THY, Avrupa'nın en iyi hava yolu şirketi seçilerek bu unvanı dokuzuncu kez kazandı. Ayrıca, "Dünyanın en iyi business class ikram servisi" ve "Güney Avrupa'nın en iyi hava yolu" ödüllerine de layık görüldü.

THY'nin Genel Müdürü Bilal Ekşi, ödülleri kabul ederken yaptığı açıklamada, Skytrax'ten gelen bu prestijli ödüllerle büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Şirket olarak Avrupa'nın ve Güney Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmelerinin, tüm ekibin sıkı çalışmasının ve özverisinin bir göstergesi olduğunu vurguladı. Ekşi, Türk misafirperverliği ile yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunma kararlılıklarını ve hizmetlerini sürekli yenileme ve geliştirme taahhütlerini dile getirdi.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted ise Türk Hava Yolları'nı rekabetin yoğun olduğu bir bölgede dokuzuncu kez başarı elde eden ve müşteri favorisi olan bir şirket olarak tebrik etti. Ayrıca, THY'nin Dünyanın En İyi Business Class İkram Servisi ödülünü kazanmasının, başarılı bir hava yolu ve ikram ortağı olan Turkish DO&CO için de büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.