Ramazandan önce stok yapılmalık fiyatlar: 5 Litre büyüklüğünde Ayçiçek yağı 134 Türk Lirasından satılıyor

Mutfaklar da en sık kullanılmakta olan temel ihtiyaç malzemeleri başında yer alan sıvı yağ marketlere geliyor. Bir dönem boyunca fiyatların peş peşe olarak zamlanmış olduğu sıvı yağlarda fiyatlar yine bir hayli oranda yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:20

Ramazan öncesinde alışveriş gerçekleşmesi ve ihtiyaçlarını tamamlamak isteyen kişilere güzel bir haber geldi.Ramazan Ayı öncesinde stok yapacak fiyat duyurusu gerçekleşti. O marketlerde 5 litre büyüklüğünde sıvı yağlar 134 Türk Lirasından satışa çıkarıldı. Sıvı yağ indirimlerinden yararlanmak ve uygun fiyatlardan sıvı yağ temin etmek isteyen kişiler açısından indirimlerin detayları merak ediliyor.

5 Litre sıvı yağ 134,5 Türk Lirasına düştü

İndirimler ile dikkatleri üzerine çekmekte olan ŞOK Marketlerde Ramazan ayı öncesinde vatandaşları sevindiren bir haber yayınlandı. Aktarılan son gelişmelere göre Zer markası olan Ayçiçek yağları 5 litre boyunda 134,5 Türk Lirasından satışa çıkarıldı.İndirimlerden yararlanmak isteyen kişilerin Şok Cep mobil uygulamasından sipariş verme hakları bulunuyor.

5 Litre sıvı yağ fiyatları zamma uğradı

Özellikle Rusya ve de Ukrayna Savaşlarının başlamış olduğu dönemde yağ fiyatlarının hızlı bir şekilde artması sonrasında vatandaşlar son derece şikayetçi durumdaydı. Zamların resmi olarak yağmur gibi yağmış olduğu dönem içerisinde vatandaşlar indirimli bir şekilde sıvı yağ alabilmeleri açısından marketlerin indirimli olan dönemlerini takip ediliyordu. Şu zamanda da marketler de zam yağmuru devam ederken, Şok Marketlerinden güzel bir haber verildi.

İnternet üzerinden gerçekleşen duyurularda 5 litre boyunda sıvı yağlar 134,5 Türk Lirasından satışa çıktı. ŞOK marketler, müşterilerinden beğeni kazandı.

Her şeye zam gelirken yağlarda indirim başladı

İndirimli olan sıvı yağlardan yararlanmak isteyenler bu kapsam içerisinde ellerine çabuk tutmaları gerektiği belirtildi. Ramazan öncesinde indirimli olan fiyatlardan almak isteyen kişilerin kaçıramayacağı fırsatlar müşterilerin ayaklarına kadar geldi! Pek çok market içerisinde 5 litrelik sıvı yağ fiyatları 200 Türk Lirasına dayanmış durumdadır. Öyle ki bazı markalar içinde bulunan fiyatlar 200 Türk Lirasını geçmiş durumdadır. Fiyatların her geçen gün içerisinde artış göstermiş olduğu bu dönemde indirimden yararlanmak isteyenlerin yardımlarına ŞOK Market zincileri koştu.