İlkay Gündoğan, Ford Trucks'ın marka elçisi oldu

FC Barcelona ve Almanya Milli Takımı'nın başarılı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, Ford Trucks'ın marka elçisi olarak atandı. Güçlü ve güvenilir takım ruhunu yansıtan iş birliği başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 14:54

FC Barcelona ve Almanya Milli Takımı'nın orta sahasını yöneten yetenekli oyuncu İlkay Gündoğan, Ford Trucks'ın marka elçisi olarak görev yapacak. Ford Trucks, güçlü ve güvenilir takım ruhunu simgeleyen bu iş birliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Gündoğan, saha içindeki liderliği ve oyun zekasıyla tanınan bir futbolcu olarak, Ford Trucks ile iş birliği yapmaktan büyük heyecan duyduğunu belirtti. "Her Yükte Birlikte" vizyonunu paylaşan Gündoğan, marka ile ortak değerlerde buluştuğunu vurgulayarak, birlikte harika işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Ford Trucks Pazarlama Lideri Emine Coşkun da, İlkay Gündoğan ile yapılan iş birliğinin heyecan verici olduğunu belirtti. Gündoğan'ın sadece bir futbolcu değil, aynı zamanda liderlik vasfıyla da dikkat çektiğini ifade eden Coşkun, Gündoğan'ın çalışma temposu, kararlılığı, güvenilirliği ve başarıya olan inancının Ford Trucks'ın marka değerleriyle mükemmel bir uyum içinde olduğunu söyledi. Sponsorluk anlaşmasının hem Ford Trucks hem de İlkay Gündoğan için yeni fırsatlar yaratacağına inandıklarını da ekledi.

Ford Trucks ile İlkay Gündoğan'ın bir araya geldiği Barcelona'da çekilen reklam filmi, Euro 2024 turnuvası süresince televizyon ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca, bu iş birliği kapsamında marka iletişimleri 2025 Haziran sonuna kadar TV yayınlarının yanı sıra dijital mecralarda da devam edecek.