HUB Property Investment, Kocaeli'de yatırım ve yaşam fırsatlarını anlatacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde resmi lisanslı olarak faaliyet gösteren HUB Property Investment, döviz bazlı kazanç ve yaşam fırsatlarını paylaşmak üzere Kocaeli’ye geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 11:51

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde resmi lisanslı olarak faaliyet gösteren HUB Property Investment, Kocaeli’ye gelerek döviz bazlı kazanç fırsatları ve Kıbrıs’ta yaşam imkanlarını anlatacak. Bu özel etkinlik, 11 Haziran Salı günü saat 17:00-19:30 arasında Kocaeli’nin prestijli otellerinden Wellborn Otel’de gerçekleşecek.

Etkinlik Detayları

Tarih: 11 Haziran Salı Saat: 17:00 - 19:30 Yer: Wellborn Otel, Kocaeli Konuşmacı: Ozan Yorguner, Genel Müdür, HUB Property Investment ETKİNLİK PROGRAMI

HUB Property Investment Genel Müdürü Ozan Yorguner, seminerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yatırım fırsatlarını ve Kıbrıs’ta yaşam avantajlarını katılımcılarla paylaşacak. Yorguner, döviz bazlı kazanç fırsatlarının yanı sıra, Kıbrıs’ta yaşamın sunduğu çeşitli avantajlar ve emlak sektöründeki güncel gelişmeler hakkında bilgi verecek.

YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Seminerin ardından düzenlenecek kokteyl programına, Kocaeli’de yaşayan iş insanları, yatırımcılar ve Kıbrıs’ta yatırım yapmayı düşünen birçok kişinin katılması bekleniyor. Katılımcılar, Ozan Yorguner ve HUB Property Investment ekibi ile birebir görüşme fırsatı bularak merak ettikleri soruları sorma ve yatırım fırsatlarını detaylı bir şekilde öğrenme imkanı bulacaklar.

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE YATIRIM FIRSATLARI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, son yıllarda emlak ve yatırım alanlarında sunduğu cazip fırsatlarla dikkat çekiyor. Döviz bazlı kazanç fırsatları, uygun emlak fiyatları ve sunduğu yaşam kalitesi ile yatırımcıların ilgisini çeken KKTC, aynı zamanda güvenli ve huzurlu bir yaşam arayışında olanlar için de ideal bir seçenek sunuyor.