HSBC, TCELL ve Türk Telekom hisseleri için hedef fiyatlarını revize etti

HSBC Global Research'ün bugünkü raporu, TCELL ve Türk Telekom için hedef fiyatlarını revize ettiğini açıkladı. Raporun ardından TCELL ve TTKOM hisseleri, güne olumlu bir başlangıç yaparak yükseliş gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 13:06

HSBC Global Research, Türk Telekom ve Turkcell hisseleri için bugünkü raporunda hedef fiyatlarını revize ettiğini duyurdu. Turkcell için "al" önerisiyle 100 TL'ye çıkan hedef fiyat, TCELL hisselerinin güne yüzde 3,74'lük bir yükselişle 63,8 TL'den başlamasına neden oldu.

InvestingPro'nun değer analizi, TCELL hisselerinin şu anda yüzde 23 oranında iskontolu hareket ettiğini öngörüyor ve hissenin yıl içinde 80 TL'ye kadar çıkabileceği tahminini yapıyor. HSBC'nin revizyonunun ardından, iletişim sektörü bugün piyasada pozitif bir ayrışma yaşayarak yüzde 3'lük değer artışıyla güne başladı.

HSBC, Türk Telekom için ise "tut" önerisiyle tavsiye verirken hedef fiyatını 33 TL olarak revize etti. InvestingPro'nun değer hesaplamasına göre, Türk Telekom hisseleri bugün 30 TL bandında hareket ediyor ve şu anda adil değerinde işlem görüyor.

HSBC'nin TCELL ve TTKOM için yayımladığı bu revizyonlar, iletişim sektöründeki hisse senetlerine olan ilgiyi artırarak piyasada olumlu bir hareketlilik yarattı.