Güral Seramik Yelken Yapı Showroom, Kayseri’de hizmete girdi

Güral Seramik Yelken Yapı Showroom, Kayseri’de modern banyo sistemleri ve kaliteli seramik ürünleri sunmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 11:54

Güral Seramik Yelken Yapı Showroom, modern banyo sistemleri ve kaliteli seramik ürünleriyle Kayseri’deki hizmetine başladı. Daha önce Kayseri'de 8 ayrı satış noktasında faaliyet gösteren Güral Seramik, yeni mağaza açılışıyla birlikte bölgedeki liderliğini güçlendirdi. Anadolu zanaatçılığının derin bilgisi ile teknolojiyi birleştiren Güral Seramik, Türkiye ekonomisinin geleceğine duyduğu güvenle yatırımlarını sürdürüyor. Ülke genelinde 118 satış noktası bulunan Güral Seramik, Kayseri'de açtığı showroom ile tüketicilere yenilikçi ve modern tasarımlar sunmayı hedefliyor. Açılış töreni, iş dünyasının önde gelen isimleri ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Hedefimiz; seramik karo sektöründe dünya markası olmak”

Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Güral, Kayseri’de 10 bin metrekare ile iddialı bir alana sahip olan Yelken Yapı Showroom’da, iç ve dış mekanlar için birbirinden şık, kaliteli ve kullanışlı seramik ürünlerimiz tüketicilerin beğenisine sunulacak. Sade, zarif, modern ve göz alıcı tasarımları ile her zevke hitap eden ürünlerimizin, kaliteyi arayanların ilk tercihleri arasında yer almasından büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Kayseri’deki yeni mağazamız da tüketicilerin bugüne kadar ürünlerimize gösterdiği teveccühün bir neticesidir. Ayrıca açılışını yaptığımız her mağazanın hem yerel ekonomiye hem ülke ekonomisine büyük bir katma değer sağlayacağına inanıyoruz. Hedefimiz; seramik karo sektöründe yeni mağaza açılışları ile yerelden tüm ülke sathına yayılarak yurt içindeki güçlü konumumuzu yurt dışına taşımak ve bir dünya markası olmak. Tabii ki bu süreçte şirketimiz çalışanlarının yanı sıra yerli ve yabancı bayi ağımızın da desteği bizim için çok değerli olacaktır” şeklinde konuştu.

Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atan ve seramik sektöründe yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip olan şirket, Türkiye geneline yaygın satış ağı ile aralarında; İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Antalya, Muğla, Kütahya, Kayseri, Rize Bursa, Bolu, Zonguldak, Erzincan, Kars, Tokat, Kütahya, Gaziantep, Şanlıurfa, Van, Diyarbakır ve Hatay olmak üzere toplam 55 ilde hizmet veriyor. Şirket, ayrıca KKTC’de de 2 ayrı satış noktasında ürünlerini tüketiciler ile buluşturuyor.