Alpet, yeni reklam filmini Şener Şen ve İbrahim Büyükak ile tanıttı

Alpet, yeni reklam filmini Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen basın toplantısında tanıttı. Toplantıya reklam filminin yüzleri Şener Şen ve İbrahim Büyükak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 11:55

Akaryakıt şirketi Alpet, Zeren Group Holding bünyesine katılmasının ardından başlayan dönüşümünü Şener Şen ve İbrahim Büyükak'ın rol aldığı reklam filmiyle duyurdu.

Filmin ön izleme toplantısı İstanbul'da Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Toplantıya Şener Şen, İbrahim Büyükak, Zeren Group Onursal Başkanı Rıdvan Zeren, Zeren Group Yönetim Kurulu Üyesi Seda Zeren ve Zeren Group Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın katıldı.

Reklam filmi, damat adayı İbrahim Büyükak'ın çalıştığı Alpet'i kayınbabası Şener Şen'e tanıtmasını konu alıyor. Çekimleri Antalya, Fethiye ve İstanbul'da yapılan film, Alpet'in yeni imajını ve Zeren Group ile olan birlikteliğini vurgulayan eğlenceli bir dille anlatıyor.

Şener Şen, uzun bir aradan sonra reklam filminde yer almanın heyecanını dile getirdi. Filmin konusunun kendisini ilgilendirdiğini ve Zeren Group'un projeye olan yaklaşımından etkilendiğini belirten Şener Şen, "Hepimizi ilgilendiren bir konu, uzun yola gitmeyen kişi yoktur. Böyle bir ekiple uyumlu bir çalışmada olduğum için mutluyum" dedi.

İbrahim Büyükak ise Şener Şen ile aynı sahnede olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Büyükak, "Usta oyuncu Şener Şen ile aynı sahnede olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu projede olmaktan dolayı da mutluyum" diye konuştu.

Zeren Grup Onursal Başkanı Rıdvan Zeren, Zeren Group olarak yarım asırdır hizmet verdiklerini ve 6 ülkede 8 sektörde faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Zeren, "Memleketimiz için kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz" dedi.

Zeren Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yatkın ise Alpet'i hak ettiği yere konumlandırmayı hedeflediklerini söyledi. Yatkın, "Kadın istihdamını artıracağız ve tüm Alpet istasyonlarında elektrikli şarj istasyonu olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Alpet'in yeni reklam filmi, televizyon ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı. Filmin, Alpet'in marka bilinirliğini ve imajını önemli ölçüde artırması bekleniyor.