One Direction yıldızı Liam Payne balkondan düştükten sonra öldü

Arjantin polisi, ünlü şarkıcı Liam Payne'in bir otelin üçüncü katından düşerek yaşamını yitirdiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 10:16

One Direction grubunun parlayan yıldızı Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te trajik bir şekilde hayatını kaybetti. 31 yaşındaki şarkıcının, kaldığı otelin üçüncü katından düşerek hayatını kaybettiği açıklandı.

DÜNYA ŞOKTA

2010 yılında X Factor yarışmasıyla ünlenen ve One Direction ile dünya çapında milyonlarca hayran kazanan Liam Payne'in ölümü müzik dünyasını yasa boğdu. Bu ayın başlarında eski grup arkadaşı Niall Horan'ın Arjantin konserine katılan Payne, Buenos Aires'teki son anlarını sosyal medyada paylaşmıştı.

POLİS SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Olay yerine ilk olarak "uyuşturucu ve alkol etkisi altında olabilecek bir saldırgan" ihbarı üzerine giden polis ekipleri, Payne'in cansız bedenini otelın iç avlusunda buldu. Otopsi sonuçları beklenirken, polis soruşturması devam ediyor.

HAYRANLAR OTELDE TOPLANDI

Liam Payne'in ölümüyle yıkılan hayranları, Buenos Aires'teki otelin önünde toplanarak şarkıcıya veda etti. Sosyal medyada da binlerce başsağlığı mesajı paylaşıldı.

SOLO KARİYERDE DE BAŞARILIYDI

One Direction'ın 2015'te ara vermesinin ardından solo kariyerine başlayan Liam Payne, birçok hit şarkıya imza atmıştı. Genç yaşta hayata veda eden şarkıcının ölümü, müzik dünyasında büyük bir boşluk bıraktı.