Kütahya'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Kütahya ve Marmara'nın doğusunda kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:45

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, öğle saatlerinden itibaren başlayacak olan kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Kütahya ve Marmara'nın doğusunda etkili olacak. Bu nedenle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Trakya, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Bolu, Muş, Bitlis, Van, İstanbul'un batısı ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.