Twitter (X) erişim sorunları mı yaşanıyor? Kullanıcılar "X Çöktü mü?" sorusu ile karşı karşıya

Twitter'ın yeni adıyla X platformunda bazı kullanıcılar erişim problemi yaşıyor. Tweet beğenme, görüntüleme ve akış sorunları nedeniyle "Twitter çöktü mü?" sorusu gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 11:08

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, yeni adıyla X, bazı kullanıcılar için erişim problemleri ile gündemde. Kullanıcılar, Tweet beğenme ve görüntüleme gibi temel işlevlerde sorun yaşarken, akışın donması da dikkat çekiyor. Kısa bir süre erişim sorunu yaşanan X'de neler olduğu konusunda kullanıcılar "X çöktü mü?" sorusunu gündeme aldı.

KULLANICILAR ÇÖZÜM ARIYOR

Sosyal medyada birçok kullanıcı, X platformunda yaşadıkları bu aksaklıkları dile getiriyor. Özellikle Tweet beğenme ve görüntülemede yaşanan sıkıntılar, "X çöktü mü?" ve "Akışta sorun mu var?" gibi soruların sorulmasına neden oldu.

SORUNUN KAYNAĞI MERAK EDİLİYOR

X kullanıcıları, bu erişim problemlerinin teknik bir arızadan mı yoksa platformda yapılan bir güncellemeden mi kaynaklandığını merak ediyor. Şu an için sorunun nedeni ve ne zaman giderileceği ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.

GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR

X platformunda yaşanan bu aksaklıklarla ilgili yeni bilgiler geldikçe kullanıcılar bilgilendirilecek. Twitter (X) yetkililerinden gelecek resmi açıklamalar merakla bekleniyor.