ASELSAN, TEKNOFEST Adana'da 80'den fazla ürünle yer alacak

Adana'da 02-06 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan TEKNOFEST, teknoloji meraklılarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. ASELSAN, bu büyük etkinlikte hem ürün yelpazesini sergileyecek hem de çocuklar için eğlenceli aktiviteler sunarak ailelerin ilgisini çekecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 13:09

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ana yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl Adana'da kapılarını aralıyor. Festivalde ASELSAN, güvenli iletişim çözümleri ve çeşitli aktif aktivitelerle ziyaretçilerini bekliyor.

ASELSAN, TEKNOFEST 2024'te 80'den fazla ürünle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Festivalde yer alacak cep telefonu ve telsizin birleştiği yeni nesil iletişim cihazı olan 3810 Hibrit El Terminali, Jandarma için üretilen 3700 Yeni Nesil Telsizi, en zor şartlarda kesintisiz iletişim imkânı sağlayan ARTcom 5433 EHKET Taktik El Telsizi, haberleşme sisteminin omurgasını oluşturan Taşınabilir Radyo Link Sistemi, IFF Dost Düşman Tanımlama Sistemi ve Uydu Haberleşme Terminali vitrine çıkacak. TEKNOFEST’te muadillerinden üstün özelliklere sahip olan ASELFLIR-500 Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi, KARAT-200 Kızılötesi Arama ve Takip Sistemi, TOYGUN-200 EO Sensör Sistemi, TOLUN Mühimmatı, GÖZDE Güdüm Kiti, FULMAR 200-A SAR Podu, MURAD Burun Radarı, ALP 300-G Erken İkaz Radarı, STR 700-G Silah Tespit Radarı, ANTIDOT 2U-LB Mini Elektronik Harp Podu, IRIS-100 Füze İkaz Sistemi, DÜFAS Çekili Sonar, DERİNGÖZ Otonom Sualtı Aracı, AVCI Kaska Entegre Gösterge Sistemi, aselPINE Silah Kontrol Sistemi, AMAC Kokpit Kontrol Sistemi ve KILAVUZ-11 Ataletsel Ölçüm Birimi gibi ürünler de yer alacak.

ASELSAN'ın diğer dikkat çekici ürünleri arasında ASELFLIR-500 Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi, KARAT-200 Kızılötesi Arama ve Takip Sistemi ve DÜFAS Çekili Sonar yer almaktadır. Bu gelişmiş sistemler, festivalin en önemli odak noktalarından biri olacak ve mevcuta teknoloji alanındaki son gelişmeleri tanıtacak.