TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#magazin

İLKHABER-Gazetesi - magazin haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, magazin haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

47 yaşındaki Ceyda Düvenci yeni bir aşka yelken açtı Haber

47 yaşındaki Ceyda Düvenci yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile bir birlikteliğe başladığı ortaya çıktı. Ceyda Düvenci'nin, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarda, tekrar evlenmeyi düşünmediğini ancak aşkın her zaman mümkün olduğunu belirterek, "Büyük konuşmak istemem, bir daha evleneceğimi zannetmiyorum ama aşk tabii ki mümkün hâlâ… 46 yaşındayım tabii ki tekrar aşık olacağım..." sözlerini sarf etmişti. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre, ünlü oyuncunun yeni bir ilişkiye adım attığı bildirildi. Güçlü Mete'nin, 2003 yılında evlendiği Ebru Cündübeyoğlu'ndan 2022'de boşandığı biliniyor. Ceyda Düvenci'nin ve Güçlü Mete'nin yakın çevresine göre, ikilinin ilişkisi oldukça olumlu bir şekilde ilerliyor. Ceyda Düvenci'nin Yeni Sevgilisi Güçlü Mete Kimdir? 20 Mayıs 1971 yılında İstanbul'da doğan Güçlü Mete, 1989 yılında Kabataş Erkek Lisesi'ni bitirmiş ve ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'ne başlamıştı. 1993 yılında üniversiteden mezun olan Mete, 2005 yılında dönemin en popüler radyo kanallarından biri olan Radyo Time'da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın sahibi olduğu radyoda 2007 yılına kadar çalışan Güçlü Mete, daha sonra 2013 yılında kadar Alem FM'de Kripto Odası isimli programı hazırlayıp sundu. 2013 yılında Alem FM'den ayrılan Güçlü Mete Show Radyo'ya transfer oldu. Burada 2018 yılına kadar sürecek Sarı Tramvay isimli bir program hazırlayıp sundu. Ünlü isim aynı zamanda Kafa Radyo'nun kurucuları arasında bulunmaktadır. Ünlü isim daha sonra yıllarca sunduğu Kripto Odası programına geri döndü.

Oktay Kaynarca'nın Güzeller Güzeli Kız Kardeşi Meryem! Ailecek Mavi Gözlüler Haber

Oktay Kaynarca'nın Güzeller Güzeli Kız Kardeşi Meryem! Ailecek Mavi Gözlüler

Atv ekranlarında büyük beğeni toplayan "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca'nın, ailesinden gelen güzellik mirasını taşıyan kız kardeşi Meryem, sosyal medyanın yeni favori ismi haline geldi. Oktay Kaynarca'nın 1.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı samimi kareler, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. İkilinin benzerlikleri ve Meryem'in kendine özgü güzelliği, sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Meryem Kaynarca'nın hikayesi ve Oktay Kaynarca ile olan ilişkisi nasıl bir ilgi uyandırdı? Detaylar haberimizde! Meryem Kaynarca kimdir? Atv'nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizilerinden biri olan "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın yıldızı Oktay Kaynarca'nın hayatına dair yeni bir detay ortaya çıktı: Güzel kız kardeşi Meryem! Sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılanan bu keşif, hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Oktay Kaynarca'nın Instagram'daki 1.8 milyon takipçisi, güzel Meryem'in fotoğrafını büyük bir merakla inceledi. Cezayir karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, başarılı performansı ve dikkat çekici sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ancak bu kez dikkatler, oyuncunun güzeller güzeli kız kardeşi Meryem'e yöneldi. İkilinin verdiği bir poz, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Mavi gözleriyle adeta büyüleyen Meryem, ailenin mirası gibi görünen bu özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekti. Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bu kare, büyük beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin benzerlikleri ise hayranlarını şaşırttı. Peki, Oktay Kaynarca'nın güzel kız kardeşi Meryem ile aralarındaki bağ ne kadar güçlü? İkilinin birbirine olan benzerlikleri görenleri hayrete düşürüyor. Oktay Kaynarca'nın ailesiyle olan bağları ve özellikle de kardeşi Meryem ile olan ilişkisi, hayranlarının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu keşif, izleyicileri daha da yakından ilgilendirmeye başladı. Oktay Kaynarca'nın kız kardeşi Meryem, güzellik ve zarafetiyle ailenin bir parçası olmanın yanı sıra, sosyal medyanın da dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

Kuruluş Osman 151. Bölüm Özet: Kuruluş Osman 151. Bölümünde Neler Oldu? Haber

Kuruluş Osman 151. Bölüm Özet: Kuruluş Osman 151. Bölümünde Neler Oldu?

Haftanın merakla beklenen dizisi 'Kuruluş Osman', yeni bölümüyle seyircilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. 6 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan 151. Bölümde, Osman Bey'in cesur adımları ve kararlı mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İç ve dış tehditlere karşı verdiği savaşta yeni stratejiler geliştiren Osman Bey'in yanı sıra, karakterler arasındaki çekişmelerin de gittikçe arttığı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Heyecan dolu dakikalar için saatler geri sayıma başladı. Kuruluş Osman 151. Bölümünde Neler Oldu? ATV'nin izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi 'Kuruluş Osman', beşinci sezonunda da büyüleyici hikayesi ve karakterlerinin derinlikleriyle ilgi çekiyor. 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'de ekranlara gelecek olan 151. Bölümünde Osman Bey, İlhanlı ve Haçlı ittifakının varlığı karşısında stratejik bir hamle yapmak üzere kolları sıvıyor. Ancak, sadece dış tehditlerle değil, içerideki kargaşayla da baş etmek zorunda kalacak. Osman Bey, karşısında güçlü bir düşman birliğinin olduğunun farkında. Bu ittifakı parçalamak ve Osmanlı Beyliği'nin güvenliğini sağlamak için büyük bir plan hazırlıyor. Ancak, bu planın detayları ve sonuçları izleyicileri heyecanlandırıyor. Gonca Hatun'un kervanına yapılan saldırı, eski dostların arasında yeni bir gerilime neden oluyor. Alaeddin Bey'in yardım elini uzatmasıyla birlikte, geçmişte yaşanan kırgınlıklar yeniden gün yüzüne çıkıyor. İki taraf arasındaki gerilim, diziye farklı bir boyut kazandırıyor. Osman Bey'in beylerinden Orhan'ın evlilik meselesi, beklenmedik sorunlara yol açıyor. Bu karmaşık ilişki üçgeni içerisindeki çekişmeler ve çatışmalar, dizinin ilerleyen bölümlerinde neleri beraberinde getirecek? Osman Bey'in karargahında kargaşa çıkarmayı planlayan İmren Tegin, Elçim Hatun'u hedef alıyor. Bu tehlikeli plan, Osman Bey'in liderliği ve beyliğin geleceği üzerinde nasıl bir etki yaratacak? İmren Tegin'in zalimce planları sonucunda Osman Bey'in beylerinden biri olan Uraz Bey şehit düşüyor. Bu acı haberin ardından Osman Bey'in alacağı intikam kararı ve yaşanacak gelişmeler neler olacak? 'Kuruluş Osman'ın 151. Bölümü, izleyicilere sürprizlerle dolu anlar ve karakterler arasındaki karmaşık ilişkilerle dolu bir yolculuk vadediyor. Osman Bey'in kararlı mücadelesi, seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi açıklama yaptı:  Bir konuşursam yer yerinden oynar! Haber

Ebru Gündeş'le evlenen Murat Özdemir'in eski eşi açıklama yaptı: Bir konuşursam yer yerinden oynar!

2021 yılında Reza Zarrab ile olaylı bir şekilde boşanan Ebru Gündeş, bir süredir gözlerden uzak bir aşk yaşadığı 12 yaş küçük sevgilisi Murat Özdemir ile Dubai'de evlendi. Özdemir'in Gündeş için boşandığı eşi Selin Kabaklı, aldatıldığını ve kandırıldığını söyleyerek ikilinin Allah'a havale ettiğini açıkladı. "Söylemezsem Olmaz" programına özel açıklama yapan Selin Kabaklı, "Yaralı bir anneyim, yaralı bir kızım var. Evliliğimi aşk üzerine yapmıştım. Kandırılmış ve aldatılmış bir anneyim. Sessizliğimin nedeni 5 yaşındaki kızım. Ben yuva yıkmadım. Bir konuşursam yer yerinden oynar. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ebru ve Murat'ın şovunu gülerek izliyorum" dedi. "Dubai'de Davullu Zurnalı Nikah!" Bir süredir gözlerden uzak şekilde aşk yaşayan Ebru Gündeş ile Murat Özdemir, geçtiğimiz günlerde Dubai'de nikah masasına oturdular. Nikah öncesinde beyaz kısa bir elbise tercih eden Ebru Gündeş, Murat Özdemir'in elini tutarak davul zurna eşliğinde çıktı. Nikaha konvoyla giden Gündeş, bir ara üstü açık araçta yerinden kalkarak dans etmeyi de ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı nikahta işleme detaylı vücuduna oturan bir gelinlik tercih ederken Murat Özdemir de siyah ve beyaz renklerden oluşan damatlık tercih etti. Nikah sonrası gelinlik ve damatlıkla verdikleri bir pozu yayınlayan Ebru Gündeş "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Fırat Tanış Hakkında Şiddet İddiaları İle Gündeme Oturan İklim Tamkan Kimdir? Haber

Fırat Tanış Hakkında Şiddet İddiaları İle Gündeme Oturan İklim Tamkan Kimdir?

İklim Tamkan, 1995 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğmuş bir piyanisttir. Müzik eğitimine Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı Ankara Devlet Konservatuvarı'nda başlamış ve Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı'nda eğitimini sürdürmüştür. Bu süreçte Ayşegül Sarıca, Ali Darmar ve Namık Sultanov gibi önemli isimlerle çalışmıştır. Daha sonra Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiş ve Graz Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi'ne kabul edilmiştir. Kariyeri boyunca Türkiye'nin yanı sıra İtalya, Polonya, İsviçre, Slovenya, Almanya gibi birçok ülkede konserler vermiştir. İtalya'da düzenlenen Uluslararası Valtidone Genç Yetenekler Yarışması'nda piyano alanında üçüncülük ödülüne layık görülmüş, ayrıca klavsen dalında Uluslararası Kiwanis Ödülü ve Avusturya Devleti'nin verdiği Martha Debelli ödülü ve bursunu iki kez kazanmıştır. Tamkan, müzik kariyerine önemli katkılarda bulunmuş ve çeşitli projelere imza atmıştır. İlk albümü "İlk Atlası" mezzosoprano Senem Demircioğlu ile birlikte Fazıl Say'ın prodüktörlüğü ve yapımcılığında kaydedilmiş ve 2017 yılında Ada Müzik tarafından yayımlanmıştır. Ayrıca, 2021 yılında, kendi düzenlemesiyle hazırladığı ve opera sanatçısı Pervin Chakar ile beraber seslendirdiği "Lo Şivano" adlı şarkı Ada Müzik tarafından piyasaya sürülmüştür. Şarkının kapak çizimi Fırat Tanış tarafından yapılmıştır. İklim Tamkan'ın kariyeri müzik dünyasında önemli bir yere sahip olup, ulusal ve uluslararası alanda tanınmış bir piyanisttir.

İklim Tamkan, Fırat Tanış'ın Şiddetini Açıkladı: Uzaklaştırma Kararı Aldırdım Haber

İklim Tamkan, Fırat Tanış'ın Şiddetini Açıkladı: Uzaklaştırma Kararı Aldırdım

Piyanist İklim Tamkan, sosyal medya hesabından eski sevgilisi oyuncu Fırat Tanış'ın kendisine yönelik şiddet içeren davranışlarını açıkladı. Tamkan, Eylül 2023'te beraberliğini sonlandırdığı Tanış'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığını, tehdit ettiğini ve ısrarlı takipte bulunduğunu belirtti. Bu nedenle, uzaklaştırma kararı aldırdığını kamuoyuna duyurdu. Tamkan, yaşadığı bu tecrübenin "yanlış bir seçim" olduğunu söyleyerek, olayın yıpratıcı ve ürkütücü bir hikayeye dönüştüğünü ifade etti. Ayrıca, maruz kaldığı şiddetin kendisine, ailesine ve yakın çevresine hiç tanık olmadıkları hisler yaşattığını ve derin yaralar açtığını belirtti. Açıklamasında, şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak gördüğünü ve sessiz kalmayı reddettiğini vurgulayan Tamkan, kamuoyuyla paylaşma zorunluluğunu hissettiğini dile getirdi. Ayrıca, uzaklaştırma kararının ruh ve beden sağlığına kavuşma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inandığını ifade etti. Tamkan, yaşadığı sürecin kişilik haklarına açıkça bir saldırı olduğunu belirterek, Türk Ceza Kanunu kapsamında suç teşkil edebilecek nitelikte olduğunu dile getirdi. Ayrıca, erkek egemen zihniyete boyun eğmeyi reddettiğini ve korkmadığını vurguladı. Piyanist İklim Tamkan konu ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.