TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldırmaz'a Avrupa'dan ödül

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a bir ödül de yurtdışından geldi. Kısa adı EBA (Europe Business Assembly) olan kuruluşun İsviçre'nin Montrö kentinde gerçekleştirdiği ödül töreninde Aldırmaz'a "En Başarılı Şehir Yönetimi ve Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı" ödülleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2013 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aldırmaz'a Avrupa'dan ödül

ADANA (İHA) -  Avrupa'da köklü bir geçmişi bulunan ve İngiltere kökenli olan Europe Business Assambly (EBA) Değerlendirme Kurulu, geleneksel "Uluslararası Socrates Ödülleri"nin sahiplerini belirlerken bu yıl da titiz bir çalışma yürüttü. EBA Değerlendirme Kurulu, eğitim, kültür, ekonomi, şehircilik gibi birçok alanda yaptığı araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda 2013 yılının "En"lerini belirledi.

  İsviçre Liderler Zirvesi kapsamında düzenlenen Uluslararası Socrates Ödülleri töreninde Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Adana’nın dinamik ve yatırıma uygun gelişiminden ötürü "En Başarılı Şehir Yönetimi ve 2013 Yılı En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı" ödüllerine layık görüldü. Çok sayıda ülkeden kendi alanında Socrates Ödülü'ne layık görülen Bilim adamları, sanatçılar ve  siyasetçilerle birlikte İsviçre'nin Montrö kentindeki ödül törenine katılan Zihni Aldırmaz kendisi ve Adana halkı için gurur vesilesi olan bu ödülü Socrates Ödülleri Değerlendirme Komitesi Başkanı Prof. Dr. John Netting'in elinden aldı.

  Uluslararası düzeydeki bu prestijli ödülü alırken büyük heyecan yaşadığını söyleyen Zihni Aldırmaz, "Her ödülü olduğu gibi bu ödülü de birlikte başarıp birlikte kazandık. Böylesine önemli ve onurlu bir ödülü Adana halkı adına almaktan büyük mutluluk duydum. Bu ödül tüm Adanalılarındır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.