TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil ile göle uçtular

Adana'da 3 kişi kiraladıkları otomobil ile Adnan Menderes Bulvarı'nda gezerken Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu. Şahıslar otomobilden çıkıp yüzerek karaya gelip canlarını kurtarsalar da saatlerce baraja düşen otomobile bakıp kaldılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Otomobil ile göle uçtular

ADANA (İHA) -  Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hafzullah Ö. (19) ile birlikte Mehmet B. ve Mustafa İ. isimli arkadaşları otomobil kiralayarak gezmeye çıktı. Hafzullah Ö.'nün kullandığı otomobil ile birlikte 3 arkadaş Adnan Menderes Bulvarı'na doğru hareket etti. Bulvara çevre yolu girişinden giren Hafzullah Ö. keskin virajı dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu. Otomobilin camları açık olduğu için 3 arkadaş otomobil suya batmadan camlardan çıkıp yüzerek canlarını kurtarmayı başardı. Ancak otomobil kısa sürede barajın dibine doğru batarak gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis geldi.
  Bu arada, 3 arkadaş ise kaza yaptıkları yerde bulunan banka oturarak saatlerce baraja doğru bakıp şoku atlatmaya çalıştı. Bir süre sonra 3 arkadaş ayağa kalkıp barajın kenarına gelerek nasıl kaza yaptıklarını anlamaya çalıştı. Şahıslar uzun süre barajın kenarında suyun dibine giden ve görünmeyen otomobile bakarak kazayı ailelerine nasıl söyleyeceklerini düşünmeye başladı.
  Bir süre sonra olay yerine gelen trafik polisi kaza yapanlara alkol testi yaptı. Test sonucunda gençlerin alkol almadığı ortaya çıktı.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.