TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şans eseri kurtuldu

İş verme yüzünden iş yerini basıp iş yeri sahibini rehin alan bir kişi, esnafın linç girişimi karşısında ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şans eseri kurtuldu
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }ADANA (İHA) - Adana'da bir kişi, aralarında iş verme yüzünden husumet olduğu öne sürülen kişiyi iş yerinde bıçakla rehin alınca çevredeki esnaf tarafından linç edildi.

  Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Kurttepe Süleyman Demirel Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Muharrem A.'ya ait iş yerine Halil İbrahim İ., kardeşi Kadir İ. ve arkadaşı Halil K. ile birlikte geldi. Aralarında iş verme nedeniyle husumet bulunduğu için Muharrem A. ile tartışmaya başlayıp boğazına bıçak dayadı. Bu sırada iş yerine Muharrem A.'nın arkadaşı Serdar A. da geldi. Olayı gören vatandaşların kavşakta bulunan trafik polisine bildirmesi üzerine takviye ekipler geldi. Polis, bıçağı bırakarak dışarı çıkmasını istediği zanlının olumsuz yanıt vermesi üzerine havaya uyarı ateşi açtı. Bundan da sonuç alamayan polis, bu kez zanlıyı korkutmak amacıyla işyerinin camına ateş etti. Paniğe kapılan 3 zanlı dışarı çıkar çıkmaz kaçmaya çalıştı. Ancak olayı izleyen vatandaşlar Halil İbrahim İ.’yi linç etmeye çalıştı. Polis kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açıp biber gazı kullandı. Ağır yaralanan Halil İbrahim İ., Muharrem A. ve Serdar A., hastaneye kaldırılırken, diğer 2 zanlı gözaltına alındı.

  Yaralı Halil İbrahim İ., Muharrem A.'nın kendisine bıçakla saldırdığını ileri sürerken Akgün, “İşyerine girer girmez bana bıçakla saldırdı. Ben de elindeki bıçağı alıp kendimi korumaya çalıştım" dedi.

 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.