TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine PKK tehdidi!

Bazı uyanıklar PKK tehdidiyle dolandırıcılık yapmaya devam ediyor. Yaşar K. ve Burak P., Adana'da yaşayan ev hanımı Gülfidan E. ile Elazığ'da çalışan Zülfiye C.'yi arayıp, kendilerini savcı ve hakim olarak tanıttı ve "PKK'ya yardımdan hapse girmek istemiyorsanız verdiğimiz hesaba para yatırın." talimatı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yine PKK tehdidi!
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; ADANA (İHA) - Çözüm süreciyle birlikte terör örgütü PKK'nın eylemsizlik kararı alıp, Türkiye'den çekilmeye başlamasına rağmen, PKK tehdidiyle dolandırıcılık yapılmaya halen devam ediliyor.

  İddiaya göre, Yaşar K. (40) ve Burak P. (21), Adana'da yaşayan ev hanımı Gülfidan E. ile Elazığ'da özel bir şirkette çalışan Zülfiye C.'yi arayıp, kendilerini savcı ve hakim olarak tanıttı. Ardından, hesaplarının PKK tarafından kullanıldığını ve terör örgütüne para aktarıldığını söyleyerek, "Biz PKK'ya hesabınızdan para aktarılması olayını çözeceğiz ancak, bize bu operasyon için para lazım. Paranız devlet güvencesinde operasyondan sonra verilecek. Eğer bu iş çözülmezse, PKK'ya yardım ve yataklıktan içeri girersiniz" dedi.

  Bunun üzerine Gülfidan E. 10 bin lira, Zülfiye C. ise verilen hesaba 17 bin lira yatırdı. Parayı yatırdıktan sonra 2 kadın da, eşine para yatırdığını söyledi. Bunun üzerine kadınların eşleri dolandırıldıklarını anlayarak, polise haber verdi. Polisin incelemesinde, dolandırıcılığı Yaşar K. ile Burak P.'nin yaptığı belirlendi.

  Yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.