TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Adana İl teşkilatanı ziyaret ederek, Başkan ZiyaeddinYağcı ile fikir alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MÜSİAD, ziyaretlerini  aralıksız sürdürüyor
p { margin-bottom: 0cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 14pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 14pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 10pt; }a:visited { color: rgb(128, 0, 128); }a.western:visited { }a.cjk:visited { }a.ctl:visited { }a:link { color: rgb(0, 0, 255); 

ADANA(İLKHABER) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Nayim Yeldan, Burhan Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Tekdemir, Ozan Gülaçtı, Kadir Dinç, İhsan Bermekoğlu, Ahmet Niyazi Sertkalaycı ve Şube Müdürü Tarık Harmancı ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.


MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi; Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD’ı ziyaret eden Ak Parti İl teşkilatına MÜSİAD Yönetimi ile iade-i ziyarette bulunarak Adana ve Türkiye hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Yahşi MÜSİAD’ın Kamu yararına bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve bu anlamda Ak Parti İl teşkilatının memleketimiz adına yapacağı güzel hizmetleri desteklediklerini söyedi. Başkan Yahşi, gündemde olan Çözüm Süreci konusunda MÜSİAD Genel merkezinde önemsediği bu süreci bizde MÜSİAD Adana olarak önemsiyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi.


Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise öncelikle MÜSİAD’ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD’ın ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Ak Parti olarak Adana ile ilgili projeleri hakkında MÜSİAD yönetimini bilgilendiren Başkan Yağcı MÜSİAD’ın ülke ekonomisine yön veren faydalı çalışmalar yaparak hükümetlere ekonomik anlamda çok ciddi planlar, projeler ve raporlar hazırladıklarını biliyoruz görüyoruz dedi.


Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, MÜSİAD Adana Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.