TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan baba!

Market sahibi bir kişi, iş yerini soymak isteyen iki kişi elindeki pompalı tüfeği kızına doğrultunca çılgına döndü ve hırsızları püskürttü

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aslan baba!
ADANA (İHA) - Adana'da bir markete gasp için gelen şahısların, pompalı tüfeği çocuğa doğrultması üzerine, market sahibi ölümü göze alarak silahlı ve sopalı gaspçıları kovaladı.

  Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, eli sopalı ve pompalı tüfekli yüzleri maskeli iki şahıs gece bir markete gelerek kısık bir sesle, "Paraları hemen çıkar" dedi. Bunun üzerine market sahibi İlker Şaş (33), "Tamam istediğiniz her şeyi yapacağım ama çocuğuma dokunmayın" dedi. Ancak hemen sonra pompalı tüfekli zanlı arka tarafta bulunan market sahibinin eşi Serpil (32) ile 3.5 yaşındaki kızı İlkay Kaş'a tüfeği doğrulttu. Bunun üzerine market sahibi Şaş, çocuğu ve eşine doğru koştu. Şaş koşunca zanlılardan birisi masanın üzerine çıkıp paraları almak istedi. İş yeri sahibi tekrar masanın olduğu yere gelince, zanlı, Şaş'ın kafasına ve sırtına sopa ile vurdu. Şaş, zanlının ayağından iterek masadan düşürdü. Daha sonrada eline geçirdiği çakmakları zanlılara atmaya başladı. Bunun üzerine korkan zanlılar marketten kaçarak uzaklaştı. Zanlıların kaçmasının ardından önce Serpil Şaş kucağında kızıyla dışarı çıkarken, arkasından da market sahibi koşarak zanlıların arkasından gitti. Bu anlar ise saniye saniye marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

  Olaydan sonra şok yaşayan İlkay Şaş, "Anne bu maskeli amcalar benim çadırımı almaya geldi, neden kaçtılar" diye sordu. Market sahibi Şaş, polis arayarak gasp edilmek istendiğini söyledi. Polis olay yerinde inceleme yaptı. Zanlıların gündüz de mahallede gelip keşif yaptığını belirledi.    

  Olayın şokunu üzerinden atan market sahibi Şaş, gaspı yaşadığı anda markette bulunan çocuğunu ve eşini düşündüğünü belirterek, "Gaspçılara çocuğuma dokunmayın istediğiniz her şeyi yaparım dedim. Ancak onlar benim çocuğuma tüfeği doğrultunca gözüme hiçbir şey görünmedi. Ölümü göze alıp gaspçıları marketten kaçırttım. Kızım benim her şeyim, ona bir şey olsaydı yaşayamazdım. Elime ne geçerse gaspçılara attım, onlar da kokup kaçtı. Kızım olaydan çok etkilendi hala gaspçıları soruyor" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.