TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akay: Köye kenti getireceğiz

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, belediye başkanlığı döneminde ilçelere ve köylere adeta kenti götürür gibi hizmet verileceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Akay: Köye kenti getireceğiz
p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; 

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonunda Tufanbeyli, Feke ve Saimbeyli’yi ziyaret eden Akay, ilçe örgütleriyle bir araya gelip halkla bütünleşti. Ziyaretlerinde birlik beraberlik mesajları veren Akay, ilçelere götürecekleri hizmeti “Adeta köye kenti getireceğiz” sözleriyle anlattı.


CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akay’ın Tufanbeyli’de önce CHP İlçe Örgütünü ziyaret etti. İlçe Başkanı Cemal Güncan, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Akay, yeni belediye yasasının kapsamıyla ilgili bilgiler verdi, projelerini anlatıp destek istedi.

Yeni yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte Büyükşehir belediyesi sınırlarının il sınırları olacağına dikkati çeken Akif Kemal Akay, tüm ilçelerde ve köylerde yaşam standartlarının da değişeceğini söyledi. Büyükşehir sınırlarının genişlemesinin belediyenin sorumluluklarının da artması anlamına geleceğini vurgulayan Akay, ilçelerin ve köylerin daha iyi hizmet alması için Büyükşehir belediyesinin mutlaka CHP’li olması gerektiğini kaydetti. Bu doğrultuda ilçe örgütlerine ve CHP’ye gönül veren herkese büyük görev düştüğünü dile getiren Akay, Büyükşehiri de Tufanbeyli’yi de CHP’nin kazanacak güçte olduğunu söyledi.

Tufanbeyli’nin yıllardır ihmal edildiği için hizmet alamayan bir ilçe olduğunu ifade eden Akay, hidroelektrik santralinin devreye girmesinin ardından konum gereği ilçede bazı çalışmaların başlatıldığını anlattı. Tufanbeyli’nin kendisi için ayrı ve özel bir anlam taşıdığını dile getiren Akay, amacının Tufanbeyli’de her hizmetin verilebileceği alanlar yaratmak olduğunu söyledi.

Akay, “Bu dönemi çok ciddiye almamız gerekiyor. Yoksa ilçemiz birilerine teslim edilecek ya da bir takım rantlar sağlanacak. İşte buna CHP olarak birlikte dur diyeceğiz. Yeni yasa bu tür işleri ortadan kaldıracak. Şehir şartları ile burayı yeniden kuracağız. Yani adeta köye kenti getireceğiz. Artık kimse herhangi bir işi için buradan kalkıp Adana’ya gitmek zorunda kalmayacak. Tüm hizmet sizin ayağınıza gelecek. Bunları gerçekleştirmek için tüm ilçelerimizde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu siz sağlayacaksınız” dedi.

Tufanbeyli halkı ve esnafı da Akay’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların da sorunlarını dinleyen Akay, Tufanbeyli’ye yakından takip ettiğini ve sorunlarını bildiğini, belediye başkanlığı döneminde bu sorunların hızla çözüleceğini söyledi.

Tufanbeyli’den sonra Saimbeyli’de CHP İlçe Başkanı Fevzi Büyükoğlu, Feke’de CHP İlçe Başkanı Sabahattin Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile partililerle bir araya gelen Akay, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini ve CHP’nin bu süreci iyi değerlendirmesi gerektiğini aktardı. 2013 yerel seçimlerinin Adana’nın geleceği açısından bir dönüm noktası olacağını kaydeden Akay, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Saimbeyli ve Feke’de de vatandaşlarla görüşen Akay’a halk da yoğun ilgi gösterdi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.