TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taliban'ın kaçırdığı TIR şoförünün ailesi perişan

Adana'dan TIR şoförlüğü yapmak üzere Afganistan'a giden bir kişinin geçtiğimiz çarşamba günü Taliban militanları tarafından kaçırılıp TIR'ı yaktığı ileri sürülürken, TIR şoföründen haber almayan eşi gözyaşları arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Taliban'ın kaçırdığı TIR şoförünün ailesi perişan
   ADANA (İHA) -  Afganistan'da, ülkenin doğusundaki Logar bölgesine acil iniş yapan sivil bir helikopterde bulunan 8 Türk'ün Taliban tarafından kaçırıldığı bildirilirken, Adana'dan da 60 yaşındaki TIR şoförü Kerim Yeşil'in geçtiğimiz çarşamba günü Afganistan'da Taliban militanları tarafından kaçırıldığı iddia edildi.
  Yeşil'in Adana'daki ailesi çarşamba gününden itibaren kendisinden haber alamadıklarını beraber Afganistan'a gittiği TIR şoförü arkadaşlarının Yeşil'in kaçırıldığını ve TIR'ının yakıldığı söylediğini ileri sürdü. Eşinden 6 gündür haber alamayan 52 yaşındaki Meryem Yeşil, kocasının ilk kez Afganistan'a gittiğini ama geri dönemediğini belirterek, "Ben 4 çocukla yapa yalnız kaldım. Eşim benim her şeyimdi, onu Taliban üyeleri kaçırmış. Haber alamıyoruz hayatından endişe ediyoruz. Eşimin bulunmasını istiyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyorum. Tek isteğim eşimin bulunması ve Türkiye'ye getirilmesi.  Başbakanımız isterse eşimi bulur" diye gözyaşlarına boğuldu.
  Yeşil'in kardeşi Mehmet Ali Başçı ise ağabeyinin Taliban militanları tarafından kaçırıldığını ancak basına yansıyan helikopterdeki 8 Türk'ten biri mi yoksa onların dışında mı kaçırıldığını tam olarak bilmediklerini anlatarak, "Benim kardeşim TIR şoförü helikopterde olması imkansız. Sanırım o kaçırılanlar başka benim kardeşimin kaçırılma olayı başka. Biz kardeşimizin biran önce bulunmasını istiyoruz. Bu konuda Başbakanımıza güveniyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.