TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evde eğitim gören öğrenci karnelerini evlerinde aldı

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2019 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2019 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Evde eğitim gören öğrenci  karnelerini evlerinde aldı

Adnan AVUKA

 

MARDİN (İLKHABER)- Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Artuklu İlçesinde  evde eğitim gören Elifana Mehmet Konuş İlkokulu 1. sınıf  öğrencisi Vedat Örün, Öğretmen Necmi Karataş Özel Eğitim Uygulama Okulu 2. sınıf öğrencisi Hiranur Sincar ve Şehit İlhan Varank Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Nuriye Gölbaşı’nı evlerinde ziyaret ederek karnelerini evlerinde verdi.

     Okulda arkadaşları ile karne heyecanını yaşayamaması nedeniyle buruk geçirdikleri bu önemli günde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğrenciileri evlerinde ziyaret ederek karnelerini ve Vali Mustafa Yaman’ın hediyelerini takdim etti. Sarı’ya bu güzel etkinlikte İl Müftüsü İsmail Çiçek’ eşlik etti.

 Sarı, "İlimizde evde eğitim gören toplam 94 öğrencimiz bulunmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hiçbir öğrencimizi sistemin dışında bırakmıyoruz, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle okula devam edemeyen öğrencilerimize öğretmen görevlendirerek evlerinde eğitim veriyoruz. Emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.