TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“COĞRAFİ İŞARET” toplantısı

Adana'nın sahip olduğu değerlerin tanıtımını sağlamak ve markalaştırmak hedefinde, "coğrafi işaret" alabilecek ürün sayısını arttırmak amacıyla düzenlenen değerlendirme toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“COĞRAFİ İŞARET” toplantısı

ADANA (İLKHABER) - Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

"COĞRAFİ İŞARET" ALABİLECEK ÜRÜNLER DEĞERLENDİRİLDİ

Katılımcıların konu hakkında yaptıkları  değerlendirmeler ve görüş alış verişinde bulunulmasıyla süren toplantıda, coğrafi işaret alabilecek ürünlerin belirlenmesi için önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir çalıştay düzenlenmesi kararı alındı.

DEMİRTAŞ, "DÜZENLEYECEĞİMİZ ÇALIŞTAYIN YARARLI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Vali Mahmut Demirtaş, dile getirdikleri görüş ve önerilerinden dolayı katılımcılara teşekkür ettiği toplantının sonunda yaptığı açıklamada, Adana'nın sahip olduğu değerleri markalaştırmaya yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti ve hayli yararlı olacağına inandığını belirttiği çalıştayın Adana'ya şimdiden hayırlı olmasını diledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.